Shadi Me Jarur Aana (Pawan Singh) Lyrics

Pawan Singh का यह सुपरहिट Sad Song Maa Amma Films यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – शादी में जरूर आना (Shadi Me Jarur Aana) | इस गाना को लिखे है आजाद सिंह जी जबकि म्यूजिक दिए है आजाद सिंह और साजन मिश्रा जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Aankh Na Mila Paibu Ho – Pawan Singh – Lyrics

Shadi Me Jarur Aana – Lyrics

Aadat See Badal Gai Hai Wakt Katane Ki

Himmat Hi Nahi Hoti Apana Dard Batane Ki

5 Saal Ke Pyar Hamar Sagaro Bhula Gail

Ham Ta Hasawani Oke U Ta Rula Gail

5 Saal Ke Pyar Hamar Sagaro Bhula Gail

Ham Ta Hasawani Oake U Ta Rula Gail

Chhane Mein Kailas Begana….

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jarur Aana

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jarur Aana

[Music..]

14 Ke Tilak 20 Ke Barata Ho

Ahi Tension Me Hum Ta Kuchh Naikhi Khat Ho

14 Ke Tilak 20 Ke Barata Ho

Ahi Tension Me Hum Ta Kuchh Naikhi Khat Ho

Aawe Se Na Karih Bahana…

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jarur Aana

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jarur Aana

[Music..]

Hum Sochi Inke Chhodi Duniya Me Ka Ba

Aajuwe Bujhail Kehu, Kehu Ke Na Ba

Hum Sochi Inke Chhodi Duniya Me Ka Ba

Aajuwe Bujhail Kehu, Kehu Ke Na Ba

Santosh Deepak Pa Mare Tana…

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jaroor Aana

Card Deke Kahalas Ae Dewana

Shadi Mein Jaroor Aana

शादी में जरूर आना – लिरिक्स

शायरी :-

आदत बदल सी गयी है वक्त काटने की

हिम्मत ही नहीं होती अपना दर्द बांटने की

पांच साल के प्यार हमार सगरो भुला गइल

हम ता हसवनी ओके उ ता रुला गइल

पांच साल के प्यार हमार सगरो भुला गइल

हम ता हसवनी ओके उ ता रुला गइल

छने में कईलस बेगना …….

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

म्यूजिक…..

चौदह के तिलक बीस के बारात हो

एहि टेंशन में हम त कुछ नईखी खात हो

चौदह के तिलक बीस के बारात हो

एहि टेंशन में हम त कुछ नईखी खात हो

आवे से ना करीह बहाना

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

म्यूजिक….

हम सोची इनके छोड़ी दुनिया में का बा

आजुवे बुझाइल केहू, केहु के ना बा

हम सोची इनके छोड़ी दुनिया में का बा

आजुवे बुझाइल केहू, केहु के ना बा

संतोष दीपक प् मारे ताना….

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

कॉर्ड देके कहलस ऐ दीवाना

शादी में जरूर आना

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें !
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें