Sarso Ke Sagiya (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Khesari Lal Yadav और Kajal Raghwani का यह सुपरहिट गाना उनकी फिल्म मेहंदी लगा के रखना (Mehandi Lagake Rakhna) का है जिसका नाम है – सरसों के सगिया (Sarso Ke Sagiya) | इस गाना को लिखे है प्यारेलाल यादव जी जबकि म्यूजिक दिए है मधुकर आनंद जी | इस गाना को Worldwide Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसे आप निचे सुन सकते है –

Kawna Devta Ke Garhal Sawarl Hau Lyrics

Sarso Ke Sagiya – Lyrics

Galataru Aise Jaise Sarso Ke Sagiya Taja

Galataru Aise Jaise Sarso Ke Sagiya Taja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puara Ke Agiya Ae Raja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puwara Ke Agiya Ae Raja

[Music..]

Double Rajayi Me Bhi Jaat Naikhe Jaad Ho

Dhadkela Chhatiya Ratiya Bhail Ba Pahad Ho

Odhna Bichhawna Rakha Dure Sariyai Ke

Kora Me Sama Ja Bhool Jaibu Tu Rajayi Ke

Dabh Dabh Dabhke Dil Me Nehiya Ke Pagiya Aaja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puara Ke Agiya Ae Raja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puwara Ke Agiya Ae Raja

[Music..]

Rani Ho Rahetha Khani Sukha Taru Ghar Me

Ho Jaibu Hariyar Jahiya Paani Pari Jad Me

Sun Tohro Baat Jiw Karahi Lekha Jarela

Khali Mith Batiya Se Pet Nahi Bharela

Lahe Lahe Dela Gajabe Tohro Judai Saja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puara Ke Agiya Ae Raja

Dhadhakela Dehiya Jaise Puwara Ke Agiya Ae Raja

सरसो के सगिया – लिरिक्स

गलतारु अईसे जइसे सरसों के सगिया ताजा

गलतारु अईसे जइसे सरसों के सगिया ताजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

[म्यूजिक..]

डबल रजाई में भी जात नईखे जाड़ हो

धड़केला छतिया रतिया भईल बा पहाड़ हो

ओढ़ना बिछवना राख दुरे सरियाई के

कोरा में समा जा भूल जईबू तू रजाई के

डभ डभ डभके दिल में नेहिया के पगिया आजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

[म्यूजिक..]

रानी हो रहेठा खानी सूखतारु घर में

हो जईबू हरियर जहिया पानी पड़ी जड़ में

सुन तोहरो बात जीव कराही लेखा जरेला

खाली मीठ बतिया से पेट नाही भरेला

लहे लहे देला गजबे तोहरो जुदाई साजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

धधकेला देहिया जईसे पुअरा के अगिया ऐ राजा

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें !
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें