Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji – Pawan Singh – Lyrics

भोजपुरी के Power Star पवन सिंह समय – समय पर अपने श्रोता के लिए हरेक प्रकार के गीत लाते रहते है | बहुत से लोग इस बार ये सोच रहे थे की पवन सिंह का छठ गीत ही नहीं आएगा | लेकिन आपको बता दे की इस बार भी 2019 का छठ गीत आप सभी के बिच रिलीज़ कर दिया गया है जिसका नाम रखा गया है – देके दर्शन भले चल जाई जी (Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji)

Ae Shona Juda Nahi Hona – Pawan Singh – Lyrics

इस गाना को लिखे है श्याम देहाती और आजाद सिंह जी जबकि इसमें म्यूजिक दिए है श्याम देहाती , आजाद सिंह और छोटे बाबा जी | यह गाना Wave Music यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है | निचे इस गाना को सुन सकते है –

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji – Lyrics

Patna Ke Ghat Chahe Chhapra Ke Ghat

Sab Joheli Baratiya Ho

Ara Buxar Chahe Betiya Dewariya

Hokhe Raur Batiya Ho

Patna Ke Ghat Chahe Chhapra Ke Ghat

Sab Joheli Baratiya Ho

Ara Buxar Chahe Betiya Dewariya

Hokhe Raur Batiya Ho

Ugi He Suruj Dev Tahal Jaai Ji !

Ugi He Suruj Dev Tahal Jaai Ji !!

Badari Se Bahari Nikal Jayi Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

Badari Se Bahari Nikal Jayi Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

[Music..]

Kehu Ba Bajhiniya Ta Kehu Ladkor Ji

Kehu Ba Umar Se Kamjor Ji

Bhore Se Tiwaiya Sab Take Purub Or Ji

Jagi Na Bhail Anjor Ji

Baliya Banaras Mau Gorakhpur Sasaram Dehri Ho

Hajipur Rachi Ke Ghatwa Pa Johe Sab Penh Ke Piyari Ho

Deke Aragh Sabhe Phal Paai Ji

Deke Aragh Sabhe Phal Paai Ji

Badari Se Bahari Nikal Jaai Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

Badari Se Bahari Nikal Jaai Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

[Music..]

Bhukhal Badi Nirjal Sab Vrati

Ek Ber Aayi Ke Niharti

Paniyo Uplail Baraf Bhail Dharti

Adiyamal Kripa Kati

Azad Shyam Dehati Raur Pauwa Parele

Pawan Deepak Santosh Amit Rang Binati Karele

Raua Ke Dekhi Dukh Tal Jaai Ji

Raua Ke Dekh Dukh Tal Jaai Ji

Badari Se Bahari Nikal Jaai Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

Badari Se Bahari Nikal Jaai Ji

Deke Darshan Bhale Chal Jayi Ji

देके दर्शन भले चल जाई जी – लिरिक्स

पटना के घाट चाहे छपरा के घाट

सब जोहेली बरऽतिया हो

आरा बक्सर चाहे बेतिया देवरिया

होखे राउर बतिया हो

पटना के घाट चाहे छपरा के घाट

सब जोहेली बरऽतिया हो

आरा बक्सर चाहे बेतिया देवरिया

होखे राउर बतिया हो

उगी हे सुरुज देव टहल जाई जी !

उगी हे सुरुज देव टहल जाई जी !!

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

[म्यूजिक..]

केहू बा बझिनिया तऽ केहु लरकोर जी

केहु बा उमर से कमजोर जी

भोरे से तिवईया सब ताके पुरुब ओर जी

जागी ना भइल अंजोर जी

बलिया बनारस मऊ गोरखपुर सासाराम डेहरी हो

हाजीपुर राँची के घटवा पऽ जोहे सब पेन्ह के पियरी हो

देके अरघ सभे फल पाई जी

देके अरघ सभे फल पाई जी

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

[म्यूजिक..]

भूखल बाड़ी निर्जल सब बरती

एक बेर आई के निहरती

पनिओ उपलाइल बरफ भईल धरती

आदित मल कृपा करती

आजाद श्याम देहाती राउर पउवा परेले

पवन दीपक संतोष अमित रंग बिनती करेले

रउआ के देखि दुख टल जाई जी

रउआ के देख दुख टल जाई जी

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

बदरी से बहरी निकल जाई जी

देके दर्शन भले चल जाई जी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें !
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें