Bel Ke Pataiya (Pramod Premi Yadav) Lyrics

Pramod Premi Yadav का यह सुपरहिट Bolbum का गाना Speed Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – बेल के पतईया (Bel Ke Pataiya) | इस गाना को लिखे है कृष्णा बेदर्दी जी जबकि म्यूजिक दिए है शंकर सिंह जी | निचे आप इस गाना का वीडियो देख सकते है –

Bel Ke Pataiya – Lyrics

Bola Bola Baba Baijnath Ki

Jay !

Bolbum !

Bell Ke Pataiya Pa Likha Tani Letter

Dekhi Bhole Baba Kayi Dihe Signature

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Hamra Jinigiya Ke Bujha Taare Matter

Unka Se Bad Kehu Baate Nahi Setter

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

[Music..]

Leke Pura Dal Hum Jaib Paidal

Bhole Baba Karihe Samasya Ke Hal

Samasya Ke Hal !

Leke Pura Dal Hum Jaib Paidal

Bhole Baba Karihe Samasya Ke Hal

Unka Se Bad Kehu Naikhe Promoter

Unka Se Bad Kehu Naikhe Promoter

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

[Music..]

Krishna Bedardi Sanghe Saihe Pramod

Shankar Appu Karihe Baba Se Anurodh

Baba Se Anurodh !

Krishna Bedardi Sanghe Saihe Pramod

Santosh Ashok Jake Karihe Anurodh

Raj Kishore Chalayi Generator

Tinku Rajeev Banale Operator

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Hamra Jinigiya Ke Bujha Taare Matter

Unka Se Bad Kehu Baate Nahi Setter

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

Mehraru Mili Better Mehraru Mili Better

मेहरारू मिली बेटर – लिरिक्स

बेल के पतईया पर लिखतानी लेटर

देखीं भोले बाबा कई दिहें सिग्नेचर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

हमरा जिनिगिया के बुझs तारें मैटर

उनका से बड़ केहू बावे नाहीं सेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

[म्यूजिक..]

लेके पूरा दल हम जाएम पैदल

भोले बाबा करीहें समस्या के हल

लेके पूरा दल हम जाएम पैदल

भोले बाबा करीहें समस्या के हल

उनका से बड़ केहू नइखे प्रमोटर

उनका से बड़ केहू नइखे प्रमोटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

[म्यूजिक..]

कृष्णा बेदर्दी संघे जइहें प्रमोद

शंकर अप्पु करीहें बाबा से अनुरोध

कृष्णा बेदर्दी संघे जइहें प्रमोद

संतोष अशोक जाके करीहें अनुरोध

राजकिशोर चलाई जेनेरेटर

टिंकू राजीव बनले ऑपरेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

हमरा जिनिगिया के बुझतारें मैटर

उनका से बड़ केहू बावे नाहीं सेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

मेहरारू मिली बेटर मेहरारू मिली बेटर

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें !
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें