30 January – 30 जनउरी (Ritesh Pandey) – Lyrics

रितेश पांडेय का यह सुपरहिट गाना Ridhi Music World यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – 30 जनउरी (30 January). इस गाना को लिखे है Vishal Bharti जी जबकि म्यूजिक दिए है आशीष वर्मा जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Ja Ae Jaan Setting Kara Ke Ja (Khesari Lal Yadav) Lyrics

30 January – Lyrics

Shadi Khatir Tohar Dulha Khojai Gail

Din Bari Ka Ta Sab Dharai Gail

Shadi Khatir Tohar Dulha Khojai Gail

Din Bari Ka Ta Sab Dharai Gail

Sunani Ha 30 January Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

Sunani Ha 30 January Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

[Music..]

Uthi Jab Doli Tohar Ae Jaan Ji Na Paib Ho

Tohra Judai Me Hum Ro Ro Ke Mar Jaib Ho

Uthi Jab Doli Tohar Ae Jaan Ji Na Paib Ho

Tohra Judai Me Hum Ro Ro Ke Mar Jaib Ho

Jab Duara Pa Lagi Bariyatiya Ho

Aakhiri Hoi Mor Ratiya Ho

Muh Dekhab Na February Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

Sunani Ha 30 January Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

[Music..]

Ja Jaan Khush Raha Ja Ke Sasurari Me

Sab Sukh Mile Piyawa Ke Akwari Me

Ja Jaan Khush Raha Ja Ke Sasurari Me

Sab Sukh Mile Piyawa Ke Akwari Me

Nahi Ritesh Vishal Kuchh Kahihe Ho

Mariyo Ke Jaan Tohare Hi Rahihe Ho

Na Jarurat Ba Aeh Sorry Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

Sunani Ha 30 January Ke

Jaan Ho Jaibu Koi Auri Ke

जान हो जईबू कोई अउरी के – लिरिक्स

शादी खातिर तोहार दूल्हा खोजाई गईल

दिन बारी का तो सब धराई गईल

शादी खातिर तोहार दूल्हा खोजाई गईल

दिन बारी का तो सब धराई गईल

सुननी ह तीस जनवरी के

जान हो जइबू कोई अउरी के

सुननी ह तीस जनवरी के

जान हो जइबू कोई अउरी के

[ म्यूजिक..]

उठी जब डोली तोहार ये जान जीना पाइब हो

तोहरा जुदाई में हम रो रो के मर जाइम हो

उठी जब डोली तोहार ये जान जीना पाइब हो

तोहरा जुदाई में हम रो रो के मर जाइम हो

जब दुवारा प् लागी बरियातिया हो

आखिर इ होइ मोर रतिया हो

मुँह देखब ना फ़रवरी के,,,,

जान हो जइबू कोई अउरी ! ,,

सुननी ह तीस जनवरी के

जान हो जइबू कोई अउरी के ,,

[ म्यूजिक..]

जा जान खुस रह जाके ससुरारी में,,,

सब सुख मिले पियवा के अकवारी में,,

जा जान खुस रह जाके ससुरारी में,,,

सब सुख मिले पियवा के अकवारी में,,

नाही रितेश बिसाल कुछ कहिये हो

मरिये के जान तोहरे ही रहिये हो

ना जरुरत बा एह सौरी के,,,

जान हो जइबू कोई अउरी,,

सुननी ह तीस जनवरी के

जान हो जइबू कोई अउरी के ,

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें !
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें